Saturday, 23 November 2013

sey hang HASANAH ! hihi



hello ~~ wallaallaweyhh ,, nie nak story sikit pasai kemaqen , aku ngan kawan aku nak keluar meronda , besa lha ronda-ronda keliling felda , tiba-tiba , minyak moto hbeh,, baru jaa cadang nak p amek kaan aku dulu iaitu HASANAH , ingat nak p amek dy dulu baru nak bubuh minyak , tengok-tengok dah habeh sebelum samapi waktunya , GABRAAA!! kol kawan aku , NISHA , tapi dy tadak moto pulak dah , adeq dy nek ,. TINGGG!! (aceceymcmbriliantsangatotakaqnie ?) terlintas dekat fikiran aku nak minta tolong dekat ALIF IZHAM a.k.a AM ,, kol lha dy , ta angkt , tapa-tapa ,. cuba lagi , kol kali ke-2 , alhamdulillah , dy angkat , cita lha dekat dy apa dh jadi , and then, dy cakap , hang tunggu sat , yess!! dy tolong kita sanah .. 5 mnit kmudian , sampai lha sahabat kami nie , pada awalnya , dy nak tolak moto kami ke kedai minyak , tapi malu kowt!! selamat lha dy soraang yang cerdek ,. bawak botol , bagi duet , dy pon pi lha boh minyak , dy kta , selamat ampa kol awai sikit jaa, kalau tak , malu lha kami dekat situ , dy nak p men futsal , tiap -tiap petang dy men , dah lha dy kta dy tak laqat , pas 2 disusahkan pulak kami dekat dy , tapa-tapa AM apa-apa pun hang dah tolong kami dua , lepas 2 , dy lha tplong masukkan minyak ke dalam tangki moto aku , tumpah ckit , tapa lha,, janji ada minyak ,, thanks AM ,,

nie nak tunjuk sikit muka budak yang ajak aku keluar ronda2..
 nie pulak AM , dy dah tolong kami .. thankss lot

kay lha , ada banyak keja lagi ni , cuma nak post nie jaa..
babaipapai..

#nazaratulnadiaribenasiraporen