Wednesday, 20 November 2013

HIANG INGAT AKU NAK SANGAT DEKAT HIANG

haiii ,, aq penat lha kawan dengan hang , hang ta kan yang aku nie suka dekat hang , tapi tak bermakna aku nak jadikan hang tu sebagai teman hidup aku , ieeshh , plis lha kalau aku nak jadikan hang sebagai teman aku , aku tamaw lha sat lagi rosak pulak persahabatan kita yang tak berapa nak elok dh sekarang nie , hang nak tambah burokkan keadaan lagi , anggap jaa kita nie tak pernah kawan , kan senang , aku dah bayaq balik dah segala kredit hang yang habeh waktu hang dok mesej ngan aku ,, memang la tak seberapa pun aku topup dekat hang tu , tapi terima jaa lha walaupun RM 10 jaa ,, nanti aku ada duit aku topup dekat hang lagi noh , apa-apa pun thanks sebab maseh anggap aku nie kawan hang lagi , hahaha , sesuatu cerita yang sangat funny bagi aku bila hang cakap dekat kawan kita supaya aku jangan kacau hang lagi sebab hang dah ada mak we , haha , selama nie hang taw aku suka hang , hang engat aku ada hati nak buat hang sebagai kekaseh hati ka ?? no lha !!! haha , aku dah pesan dah dekat hang supaya , jangan kutuk aku dah lepas nie, lepas tu satu lagi , jangan dok angkut geng noh kalau nak mengata dekat aku , haha , agak lawak bila aku baca mesej hang dengan kawan kita , hang kata dekat aku , tak kesah lha woii , lepas nie kalau kita jumpa , memang aku habaq siap siap lha noh , aku memang tak pernah ada kawan sebelum nie yang bernama  _______________________________________________...aku tak kesah dah lha dekat hang , hang engat aku nie jenis orang yng nak COUPLE , kalau aku nak , dari dulu lagi aku dah couple, tapi bukan jenis aku lha , btw thanks sebab sudi bersahabat dengan aku selama nie ,, haha... aku tamaw pon semua nie berlaku , hang engat tu ,and satu lagi , aku tamaw pon kenai dengan hang , tapi dah terkenal , pasrah sajalah,, okay lha , akupon ada banyak qeja lagi aku nak kena buad , bye2..



#saja aku bagi tulisan nie besar..
*ribenasiraporen,(nazaratulnadiarosni)