Monday, 25 November 2013

HIANG TEXT AKU ?

adoiiii , semalam aku tengah membluetoothkan lagu2 kepada adek aku , sambil aku bluetooth aku dengar lagu and sembang nan jiran aku , tiba-tiba dengaq bunyi msj , cheq taleyh lha nak on mesej tu , sebab tgh bluetooth , tapi 10 mnet lepas tu ada lagi mesej , sebab yang mesej first aku tak balas , aku bukak-bukak , daripda dy , hah!!!! tekejut cheq ,,, dy tnya , 

dy : hang bengang kat aq ka ?
dy : kalau bengang dkt aku , aku mnta maaf sekali lagi
aku :nie spa nth ? silap 6ber kod ?(dh aq dh dlete 6ber dy)
dy:takpalah , org ikhlas mnta maaf
aku : owh , kau kah ? ta bengang pun , buad apa nk bengang , dah tak penah kenai pun , and hang pun dah tamaw dengaq kawan-kwan cita apa-apa psai aku dah , aku tapa , aku sorang yang penyabaq(xdakniatnakriak)walaupn ada lha orng y dok mgta psai aku and dah tamaw dengaq pasai aku , tapi aku boleyh jaa lagi maafkan org 2 ..
dy:bkn tamaw dengaq , takmau kes hari tu panjang jaa, hadoihh , okay lha , tak mau ckp apa dah , good luck taon depan ., aku mnta maaf 
aku : oowwhh , klau cm tu , sory lha , aku salah faham pulak , x pa , x pnjg dah kes ary 2 , thanks , gud luck jgk , and smoga bahagia nan awek unx tu 
dy :tak dak dah mak we2 , spm taon dpn , lpas tu sambung belajar  , lps tu kut pikiaq mk we2 ni
aku : so , aku nak tegaskan dekat sini , nak tegaskan balik psai ary 2.. wlaupun hang tamaw dengaq and unx dh penah degaq , memang suka dekat hang , tapi aku tamaw pon dekat hang , sebab hang dok sefelda denagn aku , so , jangan pkiaq sagt  yang aku nie nak ad something nan unx , kay ? kalau aku nak couple , dah lama dah aku couple , tapi tamaw lha pecah rekod kan ? kay ?
dy : okay , jangan text panjang2 sangat , aku bukan baca habeh pon kadang-kadang tu , tak pa , ikut suka hang lha , aku tak kesah . . (*mstyunxtaklaratbaca)(padanmukaunx)
aku: k lha , jangan text aku dah lepas nie weyh , bye
dy : okay~~

haha , mcm lawak saja , sory kalau aku kongsi dekat sini  , sebab aku tataw nak kongsi dengan sapa , kawan -kawan pun kadang -kadang ada yang jenis tikam belakang , byee...

created by: ribenasiraporen/nazaratulnadia


No comments: