Saturday, 28 December 2013

SEKOLAH SEASON 5

 woollaaa ... wollla ,,, wahaha ,, hye peepss ! long time no see ~~ haha , haiii~ dah nak sekolah dah kan ? macam tak panjang jaa cuti tahun nie ,, pejam celik , and terus pejam celik lagi ! dah nak start dah tahun baru and season baru untuk aku and da geng ,, haha ,, sekolah tahun 2014 merupakan tahun yang agak sukar untuk kami , okayhh , fine ,, awai tahun , mesti nak kena handle mesyuarat bebagai , lepas tu masuk pulaak sukaaann ? tobat waaaa kami semua terkena handle ,, haoiyyaaiihh .. amacam pulak lha sekolah kali nie kan ? dah nak kena duduk periksa yang agak besar ESSSPIEEYEEMM a.k.a SPM time ,, mampuss sudaa. .. dah lha yang tu satu hal , lepas tu , tahun nie kitaorang terkena campur kelas pulak dah dengan geng2 lelaki .. AlMaklumlha ,, tahun depan , budak laki yang dilahirkan pada tahun 1997 yang still stay dekat MMPS hanya ada 9 orang ? ! nak buat gena lagi ! dirombakkan kelas and tercampur , tak paa~ hope dapat lha study dengan lebih okay ~ kan nak SPM dah ,, kalau result tak elok .. tak bessttt lha .. sekarang nieyh , aku memang tak berani janji nak tinggalkan dunia blogger,facebook , twitter and other ,, tamaw lha sat gi janji-janji aku tu termakan diri aku pulak ,,. hurmm ,, BTW .. sepanjang cuti nie dah macam2 benda yang aku dah laksanakan .. first of all .. aku dah dapat pergi trip dengan member2 aku yg dkt MMPS tu .. kami pi MELAKA AND KEYELLL ~ hihi .. best lha .. bukan senang nak dapat jalan- jalan dengan kawan-kawan selalu macam nieyh .. 

nie waktu kami main2 dekat telaga HANG TUAH .. haha .. 


 nie time kami tunggu zoo tu nak bukak , maklum lha , kami sampai awai sangat , *padahaltakawalmanapuns*

 boring kami kian melanda ... !~~ tapi setelah tu , kami dah buleyh dah masuk dalam zoo .. 

so kami dalam perjalanan nak balik pulak ~~


kitaorang nak balik homestay lha ,, bukan nak balik kedah lagi..


haha  , nie baru time kami semua nak balik kedah ,, 

lepas aku balik sini jaa , aku ada jumpa dengan kawan-kawan lama , and kami rancang untuk adakan BBQ  , alhamdulillah , berjalan pada tanggal 19/12/2013 , walaupun kawan2 yg hader tahun nieyh tak seramai tahun lepas , thanks lha dekat 
MUHAMMAD AMIRUL HAFIZAN
MUHAMMAD ZULHELMI
MUHAMMAD AKMAL
MOHD SYAMSUL
MUHAMMAD AMIRUL 
NOR SUHAIDA
NOOR KHAIRUNNISA
NAJWA
AMALISA
AINURHANA
ISMA IZZATEE
NURUL HASANAH ..
depa dapat jugak mai walaupun yang lain2 tuh tak dapat mai , sory lha ,, tadak gambaq , sebab malam nie , hasanah tak bawak kamera dy , fon puns masing2 tadak flash .. hurrm~ 
lepas kami makan2 , pakat2 kemas and balik -- 

ANOTHER DAY -- si minah yang rindukan aku nieyh ,, (norsuhaidaandnurulhasanah) depa mai rumah aku , padahal , aku puns belum mandi lagi , sebab baru balik kenduri , kami sembang2 (bukananyamketupatkay?) and kami ada snap some pics.. haha..


okay ! done lha kod ! petang nieyh , kami nak keluar lagi jejalan dekat keliling felda kami yang terindah nie , sebab ramai kawan2 dah pakat2 nak balik hostel masing2 ,.. hope tahun 2014 merupakan tahun yang tidak membebankan para pelajar yang dilahirkan pada 1997 lha noh ,, i`m candidate for my espiyemm ~~ see you later my readerssssss... hihihihi... 


PRAY FOR US FOR OUR SPM

No comments: